Spoedservice 24 uur

Bookmark and Share

Heeft u direct een loodgieter nodig dan kunt u gebruikmaken van een 24uur spoedservice. Deze dienst is er voor lekkages en verstoppingen van CV ketels, leidingen, riolering, kranen, afvoeren etc. Denk ook aan het leegpompen van kelders en kruipruimten.

Loodgieters met 24uur service:


TBB Loodgieter BV

Tel.: 0800 22 22 123
www.loodgieter24uur.nl
TBB Services is een loodgieterbedrijf met meerdere servicepunten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Brabant en Zeeland. Binnen 24 uur staan ze bij u op de stoep.

Loodgieter Garant

www.loodgieter-garant.nl
Loodgieter Garant werkt samen met vakkundige loodgieters door heel Nederland. Beschikbaar voor alle reguliere loodgieterwerkzaamheden en 24uur spoeddiensten. Via de website neemt u snel contact op met een loodgieter bij u in de regio.

AKC Loodgieters

Tel.: 06 15 23 13 84
www.akc-loodgieter.nl
AKC Loodgieters is gespecialiseerd in ontstoppen en (mechanisch) reinigen. De loodgieters van AKC Loodgieters zijn werkzaam in Amsterdam en omstreken.

De Lange en Zn. Rioolservice

Tel.: 070 32 32 696
www.rioolservice-denhaag.nl
In Den Haag en omgeving vindt u De Lange en Zn., gespecialiseerd in riooldiensten. Voor diverse rioleringswerkzaamheden kunt u een beroep doen op de 24uur service.

A&R Loodgieters

Tel.: 0800 66 66 112
www.loodgieter-in-utrecht.nl
Voor een spoedservice in de omgeving Utrecht kunt u terecht bij A&R Loodgieters. Gespecialiseerd in zowel loodgieter-, riolering- als onderhoudswerkzaamheden. 24Uur per dag bereikbaar.

DHC Loodgietersbedrijf

Tel.: 0800 237 83 52
www.allround-loodgieters.nl
Dag en nacht bereikbaar voor allerhande loodgieterwerkzaamheden, waaronder dakwerk, CV service, rioolservice, sanitair en badkamers. Werkzaam in de omgeving van Rotterdam.